ו' תמוז 19:02סמל יניב מיכלוביץ הי"ד נפל בצפון רצועת עזהאיתן גיל

ואני תוהה עד מתי!!!!

איך יכול שצה"ל האדיר יודע לשלוח מטוסים למרחק 2300 ק"מ כדי למחוק פצצות מתקתקות, אבל לא יודע לנקות ולטהר רצועת טרור שהתמקמה בתוך הבית הלאומי שלנו, וגובה מאיתנו עוד ועוד מחירים לא פשוטים.

איך יכול להיות שמאות אלפי פריטים מתוך האויב הערבי עודם נאחז באדמה שמצפון לציר נצרים ואין פוצה פה ומצפצף.

קל לנחש מה היתה תגובתנו הטבעית והמתבקשת לו הנוכל הקירח היה יושב היום בלשכת ראש הממשלה.

ו' תמוז 19:07שר הבטחון ברפיח: "אין סיכוי שנוותר על חיסול האויב"איתן גילאחרונה

ואוו.

עוד שרשורים מהפורום

י"ג תמוז 11:12כשאני שומע כל מיני תדרוכים והדלפות על "טראמפ לוחץ"הסטורי
"פערים בין נתניהו לטראמפ על..." וכד', אני לא נלחץ מזה שטראמפ נטש, אכזב וכו', אלא בעיקר מסוקרן, מה התרגיל הפוך על הפוך שהם עושים הפעם...
י"ג תמוז 12:52אני מחלקאיתן גיל

בין תדרוכים מגמתיים שתכליתם להרדים את האוייב, ובין זגזגנות פוליטית שמטרתה לרצות שני צדדים בעלי אינטרסים מנוגדים.

אני בעד תחכום ותחבולה והערמה, כמו נגד האירנים, אך מנגד חוששני שבוושינגטון עובדים עלינו בעיניים.

כך למשל, כשטראמפ מצהיר בריש גלי שהוא בעד הפסקת המלחמה בעזה, ההסתברות שהוא ימנע את חידושה בתום 60 יום- גבוהה ביותר.

זה מביא אותי לחשוב שבנקודת זמן זו צריך לשנות את הפרדיגמה ולהניח על השלחן תנאים להפסקת המלחמה מעמדת מנצחים, ולכרוך בה את החזרת כל החטופים בבת אחת.

נקודת הפתיחה חייבת להיות שעל מתקפת שמחת תורה ישלם האוייב באדמה, כולה או רובה, ושליטה צבאית על המעט שיוותר אצלו אם בכלל.

י"ג תמוז 13:14אבל אתה לא יכול להכחישברגוע
שהוא לחץ עלינו להגיע להפסקת אש הקודמת בתנאים לא הכי טובים
י"ג תמוז 14:58לא אני, מזכיר הממשלה אמר בקולו שזאת העיסקה שרצינוהסטוריאחרונה
ממאי, כלומר - עוד ממשל ביידן. כל ה'לחץ של טראמפ' היה הצגה לבייס. ככה כל מיני יינון מגלים וגדי טאובים ודומיהם שמתנגדים לעיסקה אבל מגנים בכל מחיר על ראש הממשלה מצאו תירוץ.

טראמפ אם כניסתו לתפקיד הציע לפתוח על עזה את שערי הגיהנום. אם זה מה שהיו עושים, אין מים, אין חשמל, אין גרגר קמח רק אש ללא הפסקה - תוך מקסימום חודשיים היה הניצחון המוחלט. גם כל החטופים כבר היו חוזרים, רק אין לדעת כמה בחיים. מדינת ישראל ביקשה ממנו ללחוץ על עיסקה, זה מה שקיבלנו.

י"ב תמוז 23:56כמה יירוטים ראיתם?סביר11

האם ראיתם אי פעם בעיניים שלכם יירוט אמיתי של רקטה או טיל שעף בצורה אופיינית, וכיפת ברזל שמגיעה אליו ואכן פוגעת בו באמת? לא.

ו אם ראיתם בסרטון- אתם יכולים לכתוב ל מומחה האלקטרו אופטיקה, חתן פרס ביטחון ישראל על פיתוח טילים ,ו בעל פטנטים רשומים ומוכרים, והוא, אם הוא לא עמוס בפניות, יוכל להראות לכם שזה סרט מפוברק בסגנון פוטושופ ע"י תוכנה מסויימת שמשאירה הוכחות לזיוף.

ב. טילי תמוז ,גיל ,וכל טיל מכובד מראה צלב שהטיל מצלם בעצמו כיצד הוא מתקרב למטרה עד שהמסך שחור כשהוא מפוצץ אותה.

האם ראיתם אי פעם סרטון כזה מכיפת ברזל?

כנראה שלא, ואם כן, הוא כנ"ל יוכל להראות לכם שזה סרט מפוברק .

ג. יש פיתרון ש יעבוד, ולכן חשוב לפעול.

ד. ההוכחות של חתן פרס ביטחון ישראל על פיתוח

טילים -ביוטיוב: סיכום תמציתי.

וגם:

הסכנה העיקרית מהטילים, והיא רוב הטילים- היא כיפות ברזל, שיורים אותם לחינם כדי לתת פרנסה לבכירים ולאלפי משפחות שעוסקות בייצור ופיתוח שלהם. אלה רוב רובם של הבומים שאתם שומעים .

י"ג תמוז 00:24מאות רבותנפשי תערוג

כבר בעמוד ענן הייתי רואה את ירוטים.

אבל השיא הגיע עכשיו במלחמה מול איראן זה פשוט היה מטורף לראות את כל הירוטים. ממש מופע אור קולי מהחלון בסלון. בלילה הרבה יותר יפה

אציין לטובת הספקנים.

לא סיכנתי את חיי ואת חיי משפחתי.

הסתכלנו על הירוטים רק כאלה שלא הופעלה אזעקה באיזורנו אלא באיזור רחוק מאיתנו.

י"ג תמוז 00:36ואני ראיתיהעני ממעש

במהלך מילואים שנשארים בעמדה סטטית יירוטים רצופים

אבל אני לא זוכר אם שילמו לי לרשום את זה ואני לא יודע איך לעשות פרצופון תמה

י"ג תמוז 00:42אני ראיתי ענן זוהר כמה דקות אחרי היירוט, ומסתברקעלעברימבאר
שזו תופעה פיסיקלית כשהטיל מיורט באטמוספרה הגבוהה ובגלל החום של החלקיקים של הטיל שמתפזר באוויר
י"ג תמוז 00:44ואירן זורמת עם זה? או שגם חמינאי זהקעלעברימבאר
אשליה אופטית, ואולי כל אירן ופרס ואחשוורוש וכורש היו אשליה אופטית?
י"ג תמוז 11:12🤫הסטוריאחרונה
אל תגלה, בסוף אולי נגלה שכולנו אשליה.
י"ב תמוז 07:4239 חיילים נפלו מאז תום עסקת החטופים האחרונה.קעלעברימבאר
תזכירו לי כמה חטופים שוחררו בעסקה?
י"ב תמוז 09:56מה אתה בא לומר כאן?ברגוע

לא נלחמים רק בשביל שחרור חטופים, נלחמים בעיקר כדי להפיל את שלטון חמאס

י"ב תמוז 12:21נלחמים למען קיבוצי עוטף עזהhamedinai

י"ב תמוז 12:23השאלה אם לא היתה עסקה אם כל ההרוגים האלה היוקעלעברימבאר
כי עקב העסקה חמאס התחמש מחדש
י"ב תמוז 13:16אין ספק שנכון לעכשו יש לעדכן את מטרות המלחמהאיתן גיל

בעזה מוחזקים 20 נחשון וקסמנים חיים.

טוען אייל זמיר שאי אפשר לנצח את המלחמה וגם להחזיר אותם חיים. לא באותן מילים הוא אמר, אבל באותה משמעות.

גם לגופו של עניין, אתה לא דן עם האוייב על עסקאות, אלא בנסיבות מסויימות אפשר להמתיק לו את תנאי הכניעה.

המלחמה בלבנון ובאירן הסתיימו כי לא היו בידיהם חטופים לסחור בהם.

אם בעזה לא יהיו חטופים חיים, כניעת חמאס ללא תנאי תושג בתוך 48 שעות.

נכון שזה לא פוליטיקלי קורקט לדבר על זה כמו שפעם לא דיברו על טרנספר.

י"ב תמוז 13:49אהה הבנתיברגוע

אי אפשר לדעת

כנראה שהיו פחות הרוגים

י"ב תמוז 15:26מי אמר שזה קשור לעסקה?נפשי תערוג
גם לפני העסקה נהרגו חיילים
י"ב תמוז 15:32האם לא היו הסכמים עם החמאס בעסקה שסייעו לו להתחזק?קעלעברימבאר
אחרת, למה חמאס כל כך רצה את העסקה ולא שמר את החטופים לזמן אחר יותר מתאים?
י"ב תמוז 16:37חד משמעית שהעסקה חיזקה את חמאסנפשי תערוג

אבל לא בטוח שאם לא היתה עסקה לא היו הרוגים

י"ב תמוז 19:09אתה לא עושה עסקאות עם מי שאתה רוצה להשמיד אותואיתן גיל

בעסקה המוצעת מחלץ חמאס 60 ימי הפסקת אש, לא בלי שישארו אצלו 15 חטופים לפחות.

עד עכשו זה שיחק לנו וחזרנו להלחם מלחמת סרק לכאורה, כי מתוך השטח שאנחנו מחזיקים בו לא מתוכנן לספח שום דבר לישראל.

לכן הגיע הזמן להחליט מה רוצים, חטופים או נצחון. שניהם ככל הנראה לא יכולים לחיות יחד. 

י"ב תמוז 19:48אבל היו בוודאות פחות הרוגים, וזו רק ההתחלה לצערינוקעלעברימבאר
י"ב תמוז 19:48אם לא נגרש את העזתיםקעלעברימבאראחרונה
י"ג תמוז 10:36כל מי שטוען שכל החיילים שנופלים בקרבבינייש פתוח
זה למען שלמות הממשלה, הוא מנוול שיודע שאם תעצר הלחימה, גם אם נוכל לקבל בחזרה את כל החטופים, 7 באוקטובר הבא יקרה בעוד כמה שבועות.
י' תמוז 17:10לא נעים אבל זאת האמת על הכיפה:סביר11

תוכן הסרטון "סיכום תמציתי": הקישור בקיץ 2025 כאן:

11 הדקות הראשונות :הסבר- מה חסר בשלושת הטילים הידועים שלנו ומדוע הם לא מסוגלים ליירט כלום. בערך בשני שליש הסרט :מדוע הלייזר לא מסוגל ליירט כלום. 

בדקה 28:00 - השם של התוכנה לעריכת סרטים שנקנתה כנראה על ידי הצבא, שבה משתילים כביכול פגיעות, אך האמת היא שאין שום סרט אמיתי (אא"כ מהונדס ומעובד) ,שמראה פגיעה של כיפת ברזל בטיל כלשהו. 

בסביבות דקה 30:00- ב2014 בצוק איתן ירו עלינו בפועל כ400 טחלים כעשירית ממה שדובר צהל אומר. בסוף הסרטון- רבים מתושבי הדרום שומרים על הסוד שהכיפות לא עובדות, כי משלמים להם הרבה כסף, וגם מאיימים עליהם. 

כך כותב המראיין ד"ר מילשטיין:

חלק עשירי בסדרת שיחות עומק עם המומחה הישראלי לפיתוח טילי יירוט, חתן פרס ביטחון ישראל, על פיתוח מערכת הנחיה של הטיל אוויר-אוויר "פיתון 3". בחלק זה מסכם ד"ר שפר את טיעוניו בשש השיחות הקודמות וקובע באופן חד משמעי שלישראל אין הגנה ריאלית מפני מתקפת טילים, בגלל שלטילים שפיתחו התעשיות הביטחונית של ישראל אין תקשורת עם העולם החיצון ועם הקרקע ולכן אינם יכולים לקבל הצבעה על כיווּן המטרה. הביקורת העיקרית נגד טיעוניו של שפר בשיחות הקודמות איתי, היא שד"ר שפר הוא מתוסכל והיה מעורב בפיתוח טילים נגד טילים בעבר הרחוק ולכן דבריו היו מיושנים ולא רלבנטיים. אלה טענות "אד הומינם" הנוגעות לאיש ולא לטיעוניו, אבל איש מן המבקרים לא הפריך שום טיעון של שפר וזה אומר דרשני. פניתי לדובר של חברת רפא"ל להקצות מומחה בכיר שיפריך את טיעוניו של שפר ונעניתי בשלילה. אם הדובר ישנה את דעתו, אני פתוח לראיונות עם אנשי רפא"ל והתעשיות הביטחוניות האחרות.

י' תמוז 23:42נו, באמת.11111

במשך שלושת העשורים האחרונים, הציבור קיבל כמובן מאליו את קיומה של "רשת האינטרנט" – כביכול תשתית דיגיטלית כלל-עולמית המחברת מיליארדי משתמשים באמצעות מכשירים אלקטרוניים.

עם זאת, סקירה מחודשת של הנתונים, מגובה במודלים הסתברותיים ושיטות ניתוח פסאודו-אנליטיות, מובילה למסקנה מדאיגה:

לא רק שהאינטרנט כפי שאנו מכירים אותו אינו מתקיים בפועל, אלא שכל התופעה של "פורומים מקוונים" אינה אלא הדמיה מתקדמת שמופעלת על ידי גורמים ממשלתיים חוץ-טריטוריאליים.

1. הקדמה תיאורטית

המודל האלקטרו-ממשקי של תקשורת בינאישית מניח אפשרות קיום של מעבר מידע דו-כיווני בזמן אמת בין סובייקטים אנושיים. עם זאת, בבדיקה חוזרת של עקרונות הבסיס, כגון latency, אורך חיבורי סיבים אופטיים, והשפעות תהודת מיינדסט קוגניטיבי, נמצא כי תנאי הסף לתקשורת כזו אינם מתקיימים במציאות הפיזיקלית המוכרת לנו.

2. עדויות אמפיריות להונאה מערכתית

2.1. אפקט המשתמש הבלתי ניתן לאימות

ב-97.4% מהמקרים שנבדקו, המשתמשים בפורומים כגון "Reddit", "Stack Overflow", ו"פורום ערוץ 7", לא הציגו כל זיהוי ממשי, תמונה, או עדות חיים חיצונית. מדובר בישות טקסטואלית נטולת עקבות חיצוניות – דבר התואם את מודל "האדם הסינתטי" שנוסח על ידי חוקרי תודעה קוונטית באוניברסיטת ברלין.

2.2. סינכרוניזציה מחשידה בין תגובות

נמצא כי תגובות בפורומים מופיעות בקצב אחיד מדויק של 1.4 שניות בין כל תגובה לזו שאחריה, ללא סטייה תקנית. תופעה זו אינה תואמת התנהגות אנושית טבעית, אלא מצביעה על סקריפט תגובה ממוכן – ככל הנראה מנגנון NLP תת-קרקעי מבוסס GPT-0 של הממשל האמריקאי.

2.3. אי-קיום פיזי של "השרתים"

למרות הטענות לקיום "חוות שרתים", אף גורם עצמאי לא הצליח לצלם, לבדוק, או לנתח שרת שכזה מבפנים. כל תמונה זמינה מגיעה ממקורות ממשלתיים או מתאגידים שידועים בקשריהם לרשויות ביטחון גלובליות. למעשה, כל השרתים מצולמים מאותה זווית, באותם צבעים, עם אותם קופסאות – העתק-הדבק.

3. המטרה האמיתית של "הפורומים"

במודל שלנו, הפורום המקוון אינו אלא סביבה ניסויית למעקב אחרי תהליכים פסיכו-חברתיים. המשתמשים אינם משתמשים – אלא נבדקים. השאלות והתשובות בפורומים נכתבות על ידי תשתיות בינה מלאכותית שמפעילות ניסויים פסיכולוגיים הממומנים ע"י סוכנויות ממשלתיות חסויות (ראו: פרויקט ECHO-NET של ה-CIA).

4. מסקנה והמלצות

לאור העדויות, אנו ממליצים על הפעולות הבאות:

נתק את החיבור הביתי שלך לאינטרנט וחזור לתקשורת מבוססת גלי מוח ישירים (במדיטציה קבוצתית).

הימנע מהשתתפות בפורומים – כל שאלה שתשאל תוביל להטמעת פרופיל אישיותי חדש לך במאגר "המרכז הבין-פורומי".

י"א תמוז 08:25חחחחשדמות בחולות
י"ב תמוז 15:55אז אתה טוען ששנינו לא בני אדם אלא בוטים?סביר11אחרונה
י' תמוז 08:41שייח'ים מחברון רוצים להצטרף להסכמי אברהםאיתן גיל

ולהקים אמירות בשם אוסלו מינוס.

התבוסתן ברקת תומך.

במקום להציע להם לעלות על אוטובוסים ולעבור לעירק.

והדלק יהיה על חשבוננו.

י' תמוז 13:01אם אתה מעלה על קצה דעתך, שברקתהסטורי
מנהל את השיח הזה על דעת עצמו, יש לי קרקע על המאדים - עוד רגע מופשרת לבניה רווח צפוי של 1000% - למכור לך.

לגופם של דברים, אם הם מוכנים להכיר בשלטוננו באופן מוחלט, כולל לחנך את ילדיהם לשמוח על הזכות להיות ערבים פרטיים בלי שאיפות לאומיות/אסלמיות, גרי-תושב תחת השלטון של בני ישראל שחזרו למולדתם ולהתנגד לכל נסיון ערבי/אסלמי לפגוע בנו או בתהליך שיבת ציון - בכבוד רב. גם יהושע בן נון הציע הצעה כזאת ליושבי הארץ.

לעומת זאת, אם זו עוד 'ת'קיה' כזאת או אחרת, בנסיון להתחזק עד שיהיה את הכח לתקוע בנו סכין בגב - אתה בהחלט צודק וצריך להעלות אותם על משאיות לסעודיה, שעה אחת קודם.

י' תמוז 13:38תנוח דעתך עד 2100 אף ערבי לא יכיר במדינה יהודיתאיתן גיל

וגם מאוחר יותר.

לכן כל פתרון שאינו מבוסס על העברת האוייב אל מחוץ לגבולות ארץ ישראל צריך להדחות על הסף.

י' תמוז 14:07אני לא מסכים אתךהסטורי

ביום שהם יבינו סופית, שאנחנו כאן כדי להשאר ואין תקווה לזרוק אותנו וגם לא תהיה שום סבלנות לטרור - רבים יעדיפו לגור אצלינו מבמדינות המושחתות שלהם.

נ.ב.

אני שמח שירדת מהרעיון ההזוי לגייס ערבים לצבא

י' תמוז 14:20אני בעד לגייס ערבים לצבאאיתן גיל

כמובילי טנקים

כמוסכניקים

כאנשי רפואה בעורף

כעובדי מכבסה

כעובדי רס"ר

וכיוצא בהם.

עד 2100 לפחות הם לא יסכימו להכיר בבית הלאומי שלנו.

י' תמוז 17:36השם ישמור ויציל מרעיונות כאלוהסטורי

מה תעשה כשברגע האמת, הנהג יסרב להוביל את הטנקים (או ברגע של היסח הדעת, יחבל שם במערכת קריטית)?

מה תעשה כשהרופא הצבאי, יתן תרופה לא מתאימה?

מה תעשה כשעובדי הרס"ר יעבירו תרשימים של בסיסים לחמאס?

הזוי לתת למי שלא חלק מאיתנו, להתקרב לקצה קצהו של חיייל, בסיס צבאי, ציוד לחימה וכל דבר אחר.

את כל הערבים, למעט מי שמוכן במחשבה, דיבור ומעשה לעבור לצד שלנו על מלא - צריך לגרש שעה אחת קודם.

י' תמוז 18:16נהג סרבן או רופא סרבןאיתן גיל

תשלל זכותם לעבודה בישראל למשך 10 שנים, ויחוייבו בקנס כספי בשיעור 5 שנות עבודה לפי שכר ממוצע במשק.

או ויתור על אזרחות ישראלית וגירוש מהארץ.

רגע, אבל הם לא חרדים...

י' תמוז 21:21הוא לא חייב לסרב בגלויהסטורי
מספיק שהנהג יתעכב בדרך או יגרום תקלה שתתגלה מאוחר מידי. מספיק שהוא ידע איפה העמדות ויתנדב להעביר מידע לאויב.

את מי שמזדהה עם האויב צריך לגרש מכאן ויפה שעה אחת קודם.

י"א תמוז 09:13ומה תעשה עם הקפלניסטים שמזדהים עם האוייבאיתן גיל
אותם לא תגרש?
י"א תמוז 09:51ח"ו, כולנו בני איש אחד נחנוהסטוריאחרונה
גם אם הוא קפלניסט או משה גפני שמהדהד את מסרי החמאס, ישראל שחטא ישראל הוא.

נתפלל שהוא יחזור בתשובה ונתאמץ להחזיר אותו בתשובה.

י' תמוז 14:32זה גם מוטי קידר תמך בזהקעלעברימבאר
פרסומת
י"ב תמוז 09:12למישהו יש במקרה מספר של עמיחי רחמים?שמיניסט באמ"ש

או עוזר שלו?

לשלוח לי בפרטי

ג' תמוז 18:49עוד חייל נהרג בגלל עסקת החטופים המופקרתקעלעברימבאר
וכי דם של חיילים שווה פחות מדם חטופים?
י"ב תמוז 15:57צודק. שערוריה. לצאת ,ולכבוש רק בירי מרחוק ומצורסביר11

You may like

פיקוד העורף