ו' באלול תשע"ז 02:49תפילה שכתבתי פעם אחרי התרסקות רוחנית ומאוד עזרה לי לקום. מוזקול הנבואה
אבי מלכי אהובי, לחסדך אלי אין תום, את צינורות השפע שבהם אתה משפיע עלי אתה לא נותן לדבר לסתום.
כל חיי אני נופל וקם כי למענך אני מוכן להילחם לעולם.
אך עם כמה שרק לך נתון ליבי ואליך תשוקתי וחשקי ואהבתי,
מקנאות בי הקליפות, על שאלי אהבתך ועל כן עושות הן ימים כלילות,
כדי לגרום לי ליפול ולחטוא ולהישבר ולבכות.
ובכל פעם שהן מצליחות אני מבולבל ומטולטל,
וזועק אליך, אבל- הקליפות שאוחזות מכסות ואוטמות ואני מרגיש שהן לא ישברו ולא יעזור שום עמל.
אך לאהבה שביננו אין סוף וגבולות ולכן היא בוקעת את כל החומות ואם אצטרך אשבור לעצמי את כל העצמות.
תמיד אמשיך להגיד בבוקר חסדך ואמונתך בלילות.
לא משנה לאיפה אפול, אתה תמיד תזכיר לי שאתה איתי בהכל.
אם אסק שמיים שם אתה ואציעה שאול הינך, ועל כן אבי מלכי אהובי נפשי תמיד אשא אליך, כי אין דבר שבוער בליבי יותר מאשר למסור את נפשי על הגדלת כבוד שמך.
אבי, אנא, שפתי תמיד תפתח וחיוך על פני תימרח ופי ישיר תהילתך,
ויספר לכל אדם וברייה בעולם הדר כבוד הודך וזיו שכינתך ונועם ומתיקות אין סוף שבדבקות באורך וקירבתך.

עוד שרשורים מהפורום

כ"ב בסיוון תשפ"ב 10:55מחפשת את הטלפון של אשתו של הרב אורי זוהר ז"לתהללי
האם מישהו יכול להשיג לי את המספר טלפון של אליה זוהר שתחי', אשתו של הרב אורי זוהר ז"ל?
יש לנו סיפור מרגש עליו שאנחנו ממש רוצים לשתף אותה באופן אישי.
כ"א בסיוון תשפ"ב 19:15בקשה קצת חריגהiz058

בס"ד שלום לכלם, יהודים יקרים. אני יודע שזה לא מקובל,אך מאת השם היתה זאת,והחברה שבה עבדתי בשנים האחרונות כנהג חלוקה פשטה את הרגל את המשכורות האחרונות לא קיבלתי ועל פיצויים אין מה לדבר אני כבן 60 ומתקשה למצוא עבודה חלופית ומתפרנס מעבודות מזדמנות , ובכל זאת הגעתי למצב קשה שבו אזלה ממש הפרוטה מהכיס ואפילו מצרכי יסוד חסרים בבית. אברך את ה' אשר יעצני, ומנסה אותי בניסיון קשה, ובעהי"ת הכל לטובה והמצב יחלוף. ואברך כל מאן שיוכל לסייע בצדקה כל שהיא ,שיבורך בכל הברכות כלם וה' הטוב לא יסיר רחמיו מעמו. פרטי החשבון שלי אישית למי שמוכן לסייע במעט בנק מזרחי טפחות סניף 544 חשבון מס' 240025 מייל אישי .izik6863@gmail.com אפשרות בביט - 0546916610 תבורכו מפי עליון

כ"ח באייר תשפ"ב 12:14אורן בן רות לרפואה שלמה - חולה במצב מאוד קשהפצל''שית

ג' בחשוון תשפ"ב 21:56פתחתי קריאת תהילים לגאולה שלמה ברחמים רבים:ענת אדרת

קריאת תהילים משותפת לגאולה שלמה בעז"ה ברחמים רבים במהרה, הנהגה אלוקית של המשיח ובית המקדש, לכל עם ישראל:

קריאת תהילים משותפת

כ"ו בתשרי תשפ"ב 21:29בן דוד של חברה שלי, מורדם ומונשם במצב אנוש!החנונית
כ"ט באלול תשפ"א 07:33מכירים מישהי שמחלקת ספר תהילים או ספר דברים ?Hodayaalfasi
פרסומת
י"ד באלול תשפ"א 20:54ברכה והצלחה לאלקנה בן בת חן ! ורפואה שלימה בדחיפות במהרה;Hodayaalfasi
שלמה בן טרה
קלודין בת אסתר
קארין בת קלודין
חנניה בן קלודין
שרה ליאת בת קלודין
סמירה שושנה בת שמחה
אסתר בת שושנה
שני ג׳ורג׳ט בת קלודין
חנניה בן קלודין
יוסף בן קלודין
מיכל בת שרית
דוד בן שרית
ולכל חולי עמך בית ישראל !!!!
כ"ו באב תשפ"א 00:18תתפללו בבקשה המצב ממש קריטי!!!זושא.

You may like

פיקוד העורף