ו' באדר תשס"ט 15:11מבקש יעוץ בבחירת רכב משפחתי 6 - 7 מקומותאנונימי (פותח)
מתכונן להחליף את הרכב שלי לרכב אחר יותר חדש.
מחפש רכב ל- 6 או 7 מקומות ישיבה. יש לי 4 ילדים הקטן בן 7. השיקול שלי שעוד 6 שנים כשאחליף שוב רכב הוא יהיה בן 13 כך שצריך רכב ל- 6 מבוגרים או כמעט מבוגרים.
רצוי שיהיה בגאז' סביר. עדיף גיר אוטומטי, שלא יצרוך המון דלק, שלא יראה הרבה מוסך, כמה שיותר בטיחותי ושיהיה קל למכור בסוף.
תקציב עד 100000 ש"ח. שנת יצור 2005 ומעלה.
מתלבט בין מאזדה 5, סיטרואן פיקאסו, יונדאי טראג'ט(דיזל/בנזין), קאיה קרניבל, קאיה קארנס

עוד שרשורים מהפורום

כ"ט תשרי 13:20תקשיבו כולם כל מי שרוצה למכור את האוטו שלו במחיר גnissimkalif

תקשיבו כולם כל מי שרוצה למכור את האוטו שלו במחיר גבוה מאוד ובמזומן! לא משנה מה המצב של האוטו מגיעים משלמים והולכים!
יש יל כאן 3 אנשים שיעזרו לכם!

רפאל מחברת היפר קאר - קניית רכבים לפירוק

יוסי קונה רכבים במזומן

ואחרון יש את ירון האלוף שהוא גם קונה רכבים לפירוק

תודו לי אחר כך, בהצלחה

ב' באייר תשפ"ד 10:59רכב טיוטה נוריה אדומה בצורת גלגל שינייםtggg

יש לי טיוטה אוריס 2008 רובוטי הוחלף קלאץ ונדלקה לי נורה אדומה בצורת גלגל שיניים מצורף תמונה

עשיתי לבד בדיקת מחשב והראה קוד תקלה p0812

יש למישהו מידע בענין

כ"ג באדר ב תשפ"ד 09:55יש כאן מישהו?הבעטליר החמישי
איך מחליפים נורה לבד? או שכבר עדיף במוסך?
ה' באלול תשפ"ג 12:36זיוודhameiri13

למי שמתעניין בכל התחום הזה של זיווד רכבים (הכוונה לרכבים מסחריים יותר אבל אפשרי גם לפרטי) אז מצרף כמה מאמרים בנושא וחברות:

מאמר בנושא

זיווד לרכב (קטן, בינוני, גדול) מידע 

סרטונים של איך זה נראה 

כ"ט בשבט תשפ"ג 11:53מרכז שירות מולדתmoledet-service

מרכז שירות מולדת מציע שלל פתרונות לתקלות רכב ומבטיחה לכם
את השירות המקצועי והאיכותי ביותר, בכל יום ובכל מצב.

כאן בשבילכם בכל תקלה ברכב, העברת טסט שנתי, חשמלאות וכל
סוגי הטיפולים הנדרשים.

ט"ו בשבט תשפ"ג 09:20מוסך גיל סיידוןsaidon39

בשנת 1978 נוסד המוסך שלנו – מוסך גיל. מהרגע הראשון שנכנסנו לאיגוד המוסכים המורשים בארץ ליצרניות הרכב סובארו, סוזוקי וקרייזלר, ידענו שרק דבר אחד יעמוד לנגד עינינו בכל יום מחדש. הדבר הזה הוא אתם – הלקוחות היקרים שלנו שבוטחים בנו בכל פעם מחדש להעניק לכם את השירות הטוב ביותר.

פרסומת
י' בשבט תשפ"ג 14:32אבי עוזר קונה רכבים לפירוקozer23

אבי עוזר בין הוותיקים בתחום קניית רכבים לפירוק הוא קונה רכבים לפירוק כבר מעל 25 שנה, עם המון לקוחות מרוצים שקיבלו את הכסף שלהם במזומן ובמקום ומכרו את הרכב שלהם תוך יממה. אם אתם גם רוצים להצטרף ללקוחות המרוצים אתם יותר ממוזמנים להתקשר אלינו ולקבל הצעת מחיר ותוך יום תוכלו למכור את הרכב שלכם.

י"ח בטבת תשפ"ג 15:01טרייד דיןauto-gil

שוקלים לקנות רכב חדש? לא בטוחים איזה רכב יתאים לכם ולצרכי המשפחה? מחפשים רכב בהתאם לתקציב מסוים

בשביל זה אנחנו כאן!

מכירת רכבים, טרייד דין, פחחות וצבע, מוסך, מכונאות, מיזוג אוויר, דיאגנוסטיקה

You may like

פיקוד העורף