כשכותבים לי במשרת סטודנט "נדרש רקע בתחום איקס"
הכוונה היא רקע תיאורטי או נסיון מעשי?
אני אסביר: מספיק קורס בנושא הזה או רק אם עשיתי בזה פרוייקט/ עבדתי בזה בעבר..?
כשכותבים לי במשרת סטודנט "נדרש רקע בתחום איקס"
הכוונה היא רקע תיאורטי או נסיון מעשי?
אני אסביר: מספיק קורס בנושא הזה או רק אם עשיתי בזה פרוייקט/ עבדתי בזה בעבר..?
תנסה להראות למה זה טוב ורלוונטי ותן להם להחליט.
בהצלחה
מניסיונכם איך ניתן לעבור בציון גבוה באמיר"ם-אמירנט?
מכירים קורס אנגלית מומלץ שיכול לעזור להוציא פטור מאנגלית??
חושבת לעשות עם זה משהו בקיץ… נמאס לי מקורסי אנגלית!!!!!!
במציאות האנגלית שלי הרבה יותר טובה ואיך שהוא במבחן זה ממש ממש לא מתבטא..
היכולת שלי באנגלית מתבטאת בשיח בעה"פ ולא בכתב.
את יכולה לנסות שוב. אפשר כל שבוע, יש לי חבר שעשה 4 פעמים בהתחלה יצא לו 97 אחכ התקדם ובסוף הנחית איזה 134
קיצר לפעמים זה גם תלוי מזל בשאלות
למזלי הספיק לי על הפעם הראשונה זה פטר אותי מ4 קורסים חוץ מהאחרון
חושבת שכיום צריך לחכות 35 יום בין מבחן למבחן.
הלוואי אתפלל על זה.
ב"הצלחה
זה קטן עליך אם את דוברת
תחפשי "קורסי EMI"
אני באופן אישי לא לומדת שם. אך מכירה חברה דתיה שלמדה שם סיעוד לפני 5 שנים..
בזמנו היו שם גם יהודים אך גם הרבה שלא….
אני סטודנטית לסיעוד שנה א', מאוד חפצה במקצוע אך מרגישה שהלימודים גומריםםםםם אותי!!!
אין לי כוח לכלום מרגישה מרוקנת, המבחנים מלחיצים אותי, מה שלא מוסיף ללמידה בכלל.
בבקשה טיפים איך לצלוח את הלימודים?? יש פה מישהו שעזב לימודים? מה המצפן שאמר לך זהו עד כאן?
ממליץ לפנות ליועצת הלימודים,
להתייעץ איתה בנושא, אולי היא תיתן טיפים, אולי היא תוכל לסייע עם הקלות מסוימות אם מגיע, היא כנראה תדע לומר לך אם הרבה חוות כמוך או לא.
אם תצטרכי עזרה באיתור היועצת, מוזמנת לכתוב כאן מאנונימי או אלי את שם המוסד ואנסה לסייע במציאת המייל של היועצת.
אולי יעזור לזכור שזו רק תקופה?
צריך לדעת רקע כדי לייעץ,
אבל, אני, למשל, עבדתי בתחום במקביל ללימודים (סיעוד), וזה נתן לי את המציאות שמאחורי התיאוריה, שזה גם עוזר במבחנים, וגם נותן את הדחיפה ללמוד, כי את כבר אוטוטו שם...
בנוסף, אני הנמכתי ציפיות מהציונים ל-עובר. וזהו. אנחנו כבר לא בכיתה ג' שצריכים להשוויץ ב100 שקיבלנו.. בטוחה שלא כולם יסכימו איתי, אבל לי זה עזר לעבור תקופה לא פשוטה ביותר קלות..
מוזמנת להתייעץ פה.
בהצלחה רבה!!
שהשנה הראשונה היתה לי הכי מאתגר ת, בעיקר הסמסטר הראשון (בשני כבר היה קורונה וברמה האישית המעבר לזום מאוד הקל עלי)
השנים הבאות היו קלות יותר
יש משהו בשוק של ההתחלה שמציף. עם הזמן לומדים מה מקל ונעזרים בו
אם את מרגישה צורך למצוא מה מקל עליך עם מישהו אז אולי מישהי בשנה קצת מתקדמת ממך באותו תואר תדע לכוון
בהצלחה ממש!!
זה תקופה וזה מקצוע מדהים!! איזה כיף לך שתהיי אחות בעז"ה
ממש מעודדת
ותודה על הפרגון😍 האמת שזה הדבר היחיד שמחזיק אותי בתואר, העבודה שאחרי!!!
אם קיבלתי בפסיכומטרי באיזור 550 בלי למידה
אם אני אלמד לתיל שבוע זה יספיק לי לקבל מעל 600??
יש לי ערכת הכנה של מכון נועם.. זה טוב?
בעקרון אנגלית כמו שאריק אמר
ובכללי יש סימולציות שיכולות לכוון איפה צריך חיזוק
אם קיבלת 550 בפסיכומטרי בלי הכנה אז אני מאמינה שזה יהיה לך בסדר התיל... פסיכומטרי זה יותר קשה
אבל בכללי כן צריך לעבור על המבנה של המבחן ולתרגל סימולציות
כן זה למרכז האקדמי לב..
תגיד את האמת, תתנצל ותתפלל.
בהצלחההה
הרבה תפילו.
קחי כמה מתוך הקורסים ותתמקדי בהם, ועם השאר תראי איך את מסתדרת. מקסימום תדחי כמה דברים.
אני די בטוח שיילכו לקראתך כמה שיוכלו..
תקופה באמת מאתגרת,
ליבי איתך.
אפשר לבחור את הקורסים שהם דרישות קדם, אפשר לבחור קורסים שאת כבר שולטת בהם.
כדאי גם להתייעץ עם יועצת הלימודים בתואר.
אם תרצי עזרה בבחירת קורסים, אוכל לנסוע לסייע כאן או באישי
היי מתוקה, קודם כל תנשמי 🫶
את לא לבד, הרבה סטודנטים מרגישים בדיוק כמוך עכשיו, אנחנו בכל זאת במלחמה כבר שנתיים.
מה שחשוב שתדעי זה שאפשר לסגור פערים גם עכשיו, ובטח לא שווה להיכנס ללחץ שיגמור לך את האנרגיה לפני המבחנים.
לפעמים כל מה שצריך כדי לסיים משימה (נניח מטלה או עבודה) זה שמישהו יסדר לך את החומר לפי סדר, יראה לך מה חשוב באמת, וייתן לך כלים ללמוד נכון בזמן קצר.
אם את מרגישה שאת טובעת אני ממליצה לפנות לאחד המרצים שלך, אולי למרצה שאצלו צריך להגיש מטלות/סמינריונים ולבקש הקלות/דחייה/התחשבות
אל תישארי לבד עם הלחץ הזה ❤️ זה לא שווה את הבריאות שלך.
אני בסוף שנה א' והתואר הזה ברובו לא מעניין אותי והוא גם ממש קשה וגורם לי להרגשה שאני פשוט לא טובה, בגלל שכנראה התחום הזה הוא פחות התחום שלי.
מרגישה גם שהוא גם לא יהיה לי שימושי כל כך וחבל לי להשקיע את השנים הקרובות במלא חישובים מתסכלים, לא מעניינים ולא שימושיים.
זהו גמרתי עם ימי התיכון שהייתי לומדת כי "חייב בגרות". לא הגיע הזמן ללמוד משהו שאני אוהבת??
אז תגידו, מכירים לימודי אומנות במסגרת דתית לא קשים מידי עם תעודת הוראה? (אמונה הבנתי שאינטנסיבי ממש).
מבאס,
אבל טוב שיש לך כיוון וזה לגיטימי לגמרי להחליף מקצוע, אחוז מאוד מכובד מחליף בשנה א.
אולי משהו מפה יועיל:
https://www.study.co.il/%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%90%D7%AA-%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%AA/
ולחשוב על לעזוב.
אני ממליצה אם באמת ככה את מרגישה, שזה לא בשבילך ולא מתאים לך, באמת לעזוב. את בדיוק בזמן שיכולה לעזוב אחרי שניסית מספיק זמן והכרת מספיק את המקצוע, ושיכולה למצוא משהו כבר לשנה הבאה.
בתור אחת שעזבה לקראת אמצע שנה שניה ועברה מקצוע, אחרי שהקודם לא התאים לי בכלל ברמה שסבלתי, ועכשיו אני פורחת- זו אחת ההחלטות הטובות שקיבלתי.
ממליצה לא לפחד מזה ולמצוא באמת מה את רוצה.
בהצלחה
יש שתי נקודות. לא טוב, או לא קל.
לימודים הם לא קלים. וגם קשים. אבל אם הם קשים ברמה שאת מרגישה שאין לך אוויר- זו אומר שיכול להיות שזה לא המקצוע בשבילך.
אם לא טוב לך- ולא בגלל משהו זמני שמתרגלים (או משהו שיהיה בכל מקצוע, הרבה שעות לצורך העניין) פשוט מרגישה שלא טוב לך- לדעתי זה אומר שכדאי לעזוב. אל תגיעי למצב שאת קורסת.
ברור שהרבה פחות מתארים יותר עיוניים, אבל זה שריר אחר.
במקום לעשות מלא חישובים מתסכלים, את תצטרכי לצייר/ לעצב/ לעשות חזרות בתאטרון שעות. זה יכול להיות מהנה, אם יש לך משיכה לתחום, אבל זאת עדיין עבודה.
ובתור מישהי שלומדת שם, אני אגיד שהרמה הדתית לא כזאת הרמטית. בעיקרון לא יראו לך דברים לא צנועים במפורש, אבל עדיין רוב המרצים חילוניים והבנות שם לא שיא הדוסיות. במחלקת אומנות המצב בעיקרון הרבה יותר טוב.