לפני כמה ימים בן השנתיים שלי התעורר בצרחות באמצע הלילה, הצביע על הוילון, נתלה עלי חזק ולא הסכים לחזור לישון בלול שלו בשום אופן. ניסיתי להרדים אותו בחדר שלנו, במיטה, על הרצפה, שום דבר לא עבד. סיבוב ארוך בעגלה, גם לא. בסוף ישבתי לשחק איתו לשעה באמצע הלילה, עד שראיתי שהוא עייף והשכבתי אותו בחזרה בלול. אחרי שעה הוא התעורר שוב בצרחות.
מאז עברנו כמה לילות כאלה של קושי רב בהרדמות, פחד מהמיטה, התעוררויות מרובות באמצע הלילה וצרחות אימים. בליל שבת הוא נרדם בסוף עם בובת ברווז שלקחתי מהמיטה של אח שלו.
אתמול בן ה6 שלי החליט לעשות מסיבה בלול שלו, משהו שאני לא מרשה בדרך כלל, אבל הפעם חשבתי לעצמי שאולי זה יעזור לשחרר לו את הפחד והסכמתי. אז הוא נכנס ללול ביחד עם בן השנתיים ומילא את הלול עם כריות מכל המיטות של כולם, והם רקדו וקפצו ושכבו צפופים אחד ליד השני ושרו שירים. נכנסתי לחדר כמה פעמים ואמרתי: "נכון יש לאיקס מיטה כייפית?" ואחר כך חזרתי על זה כמה פעמים במשך היום שהמיטה של איקס כייפית. בצהריים הוא הלך לישון במיטה הכייפית בלי בעיה, בלילה נרדם בקלות ובמהירות וב"ה עברנו לילה ראשון של שינה רציפה בלי שום התעוררויות, וקימה רגועה בבוקר. חסדי ה' 🥰