ב"ה
כבר כמה שנים שיש לי וירוס של יבלות בכפות הידיים והרגליים.
לא מוצאת פתרון, מלבד צריבה שלא עזרה.
אולי מכאן תצמח הישועה?
ב"ה
כבר כמה שנים שיש לי וירוס של יבלות בכפות הידיים והרגליים.
לא מוצאת פתרון, מלבד צריבה שלא עזרה.
אולי מכאן תצמח הישועה?
היי בנות 💛
אני בתקופה שאני מנסה להתחבר יותר לעצמי גם מבחינה חיצונית – לבטא מי שאני דרך הלבוש, המטפחת והתכשיטים.
מתחברת לסגנון של מתנחלות גבעוניסטיות 😉 – בגדים פשוטים אבל עם נוכחות, מטפחות גבוהות אבל טבעיות, תכשיטים עדינים עם אופי.
האמת שזה לא סגנון שגדלתי עליו, אז אני טיפה הולכת לאיבוד ורוצה עזרה 💫
אם יש לכן המלצות על חנויות, מעצבות, לוקים או כל השראה – ממש אשמח שתשלחו לי! אפילו אם זה רק רעיון קטן או מישהי ששווה לעקוב אחריה.
תודה מראש על כל טיפ 🤎
אבל מבינה אותך כי אני גם חולה עליו.
יש את אלה שהולכות עם שכבות שזה יותר סרפנים וחצאיות בסיס או טוניקות שזה הצנועות יותר
ויש כאלה שפחות מפריע להם שרוולים ארוכים, כיסוי מלא או חלקי ומכנסים גינס מתחת לחצאית או שרוואל רחב.
אז תראי מה מתאים לך ומאיזה אזור את ואז תוכלי לראות מה החנויות שקרובות אלייך ומומלצות. גם מלא מיד שניה.
אני שמתי לב שצריך הבנה בסיסית בסטייל בשביל להרכיב את הלוק כי זה באמת מורכב מכל מיני... אפשר ללבוש את אותו בגד ולהיראות בסגנון שונה, מבינה?
נזם זה מהמם בעיני ויכול להיות עדין וגם פחות למי שרוצה את הסגנון הלא עדין למשל.
כל מיני תכשיטים פשוטים מחנויות כמו סיאם ואותנטי או סתם מהשוק וחנויות מוזרות כאלה
חוץ מזה אפשר לעכוב אחרי מישהי באינסטגרם שאת מתחברת לסגנון ואז לשאול או שהיא שמה המלצות וקודים להנחות
אבל מבינה אותך כי אני גם חולה עליו.
יש את אלה שהולכות עם שכבות שזה יותר סרפנים וחצאיות בסיס או טוניקות שזה הצנועות יותר
ויש כאלה שפחות מפריע להם שרוולים ארוכים, כיסוי מלא או חלקי ומכנסים גינס מתחת לחצאית או שרוואל רחב.
אז תראי מה מתאים לך ומאיזה אזור את ואז תוכלי לראות מה החנויות שקרובות אלייך ומומלצות. גם מלא מיד שניה.
אני שמתי לב שצריך הבנה בסיסית בסטייל בשביל להרכיב את הלוק כי זה באמת מורכב מכל מיני... אפשר ללבוש את אותו בגד ולהיראות בסגנון שונה, מבינה?
נזם זה מהמם בעיני ויכול להיות עדין וגם פחות למי שרוצה את הסגנון הלא עדין למשל.
כל מיני תכשיטים פשוטים מחנויות כמו סיאם ואותנטי או סתם מהשוק וחנויות מוזרות כאלה
חוץ מזה אפשר לעכוב אחרי מישהי באינסטגרם שאת מתחברת לסגנון ואז לשאול או שהיא שמה המלצות וקודים להנחות
נשמות הלכה לי הלייקרה.. צריכה גם פודרה.
יש אחלה קרם הגנה לא שומני וכמעט ללא ריח .
סבון פנים של דוקטור פישר משמש אותי בשנתיים האחרונות (יש לי עור שומני) והוא נהדר
אני לא מתמצאת תשאלי AI😅 יודעת יש ספריי כזה שנותן נפח.. או שאת יכולה לסרק את השיער בצורה כזאת שתכסי עם שיער איפה שחסר...
לגרום לשיער להיות מלא יותר באופן טבעי מדבר אלייך? אם כן אז יש את כל השיטות של לעסות את הקרקפת בשמנים מסויימים. קיק, קוקוס, רוזמרין... ויש עוד מלא טיפים ברשת.
סליחה על השאלה... אני רוצה להוריד שיערות בידיים ואמא שלי מתנגדת... אני רוצה לכבד אותה, מצד שני אני יודעת שאם אשכנע ואלחץ היא תסכים בסוף. אבל לפני זה אני רוצה לשאול עד כמה זה חריג באמת ועד כמה זה נראה לא מטופח? (אני לא שעירה במיוחד, רגיל. אבל עדיין מרגישה לא נעים כי יש הרגשה שבשנים האחרונות כולן מורידות בידיים) מה אתן אומרות? אולי אני פשוט אחכה שאתחתן ואם זה יפריע לבעלי אני אוריד ואם לא לא?
לק"י
בעיני זה סתם מיותר להוריד בידיים. ובטח שלא אלבש ארוך רק כי יש כאלה שכן מורידות (ובטח אם את לא שעירה במיוחד).
אבל אם זה ממש מפריע לך, בגיל שלך לא חושבת שצריך לשאול את ההורים.
וגם לגבי הבעל העתידי- לא הייתי עושה או לא עושה את זה רק בשבילו.
מה הטענה?
אם את מעל 18 זה הגיוני ולגיטימי שאת תבחרי איפה לטפח את הגוף שלך ואיך....
אני מאמינה שאם זה חשוב לך ותסבירי לּה שזה חשוב
לא תהיה לה בעיה
זה לא עקרוני
זה סתם מוזר לה כי בדור שלה זה לא היה נפוץ...
אני התחלתי לייזר בגיל 17 ולאמא שלי זה היה מוזר
הסברתי לה שכולן עושות את זה היום וזה חריג חברתית לשאר עם שערות והיא הסכימה (אצלנו זה היה חריג... זה תלוי חברה)
אולי לחלק מהנשים.
סתם מנחשת
לק"י
אבל לא יודעת אם מה שיש נושר.
וזה באמת בגיל מבוגר יותר.
אני בת 20, מורידה מידי פעם, ומיד פעם לא, תלוי כמה זמן יש לי להתמסר לזה. אוהבת להוריד בשביל התחושה החלקה,
אבל מכירה הרבה מאוד בנות מסביבי, בנות מטופחות לגמרי (בגילאי 20+) שלא מורידות.
גם אם לא ברור למה, רוצה לחזק אותך שכיבוד ההורים חשוב מאוד, בכל גיל. ואשרייך שאת רוצה לכבד את דעתה!
שנכון שכיבוד הורים חשוב מאוד
אבל זה לא באמת נכלל בחיוב הזה
זה הבעלות שלה על הגוף שלה..
לא חושבת שאמא אמורה להחליט על הבת שלה מה לעשות עם הגוף שלה
אבל בסוף זה עניין של דינמיקות ומשתנה בין מערכות יחסים
רק לשים לב כי לפעמים אנשים מוחקים את עצמם כדי לכבד הורים.. ויש הגדרות ברורות בהלכה מה בגדר כיבוד הורים ומה לא
זה לא עניין של להחליט, אנחנו לא במלחמת כוחות והפגנת שליטה. אם היא רוצה היא תעשה מה שהיא תבחר לעשות.
זה הבחירה *לכבד*,
כמובן שאפשר לשבת לשיחה עם אמא, להסביר לה בכנות את הקושי ואולי בעקבות זה הרצון שלה ישתנה.
אבל גם אם לא תשנה את דעתה, אנחנו עדיין מחוייבים *לכבד*, שזה אומר לבחור לעשות את רצונה.
הגבול בין 'לרצות' מלשון ריצוי,
ללכבד ולעשות את רצונה הוא קל ודק עד אימה.
ואם הפותחת נמצאת במקום כזה, אז כדאי לשים לב לזה.
קשה מאד מול הורים להיות ככה, ואם זה נשאר בראש עמוק ,
זה נששאר לפעמים גם מול הבעל.
וזה משתק. ומטריף את הדעת.
להיות במקום מרצה עלול להגיע עד מחיקה עצמית ומקומות לא טובים בכלל.
שימו לב פשוט שלכבד זה הגדרות מאד ברורות בהלכה.
ולדעתי אמא שאומרת לילדה מעל 18 לא להוריד שערות זה לא מכבד מצד האמא.
נכון. אין לה כיבוד ילדים. היא האמא.
אבל יש כבוד האדם.
וזה גופה שלה.
קצת דרמטי יצא לי,
אבל כדאי לשים לב לא להגיע לריצוי בקיצור...
בהצלחה לך!!
אמא שלי היא לא הנושא כתבתי שאם אשכנע היא תסכים בסוף, היא יודעת שהבחירה שלי
אבל עדיין תמיד רוצה "לקבל את ברכתה" לדברים שאני עושה
והמטרה של השרשור הזה היתה עבורי להבין האם ההרגשה שלי צודקת או שאני מתביישת לחינם
האם זה בראש שלי או שבאמת הזמנים השתנו והיום זה כבר ממש נראה לא מטופח
אם ברמה שזה יבלוט אפילו לגברים ויפריע להם מרוב שזה לא מקובל
אז זה כל מה שניסיתי להבין... תודה נסיכות שלי
התשובה של זה לדעתי תלוית חברה
אצלנו כולן מורידות
ואני הייתי מתביישת כשהיה לי
אבל יש מקומות שלגמרי לגיטימי לא להוריד...
אז זה תלוי מה את מרגישה
זה מפריע לך? (נשמע שכן...)
לכי על זה!!!!!!
למה לא בבעצם?
רק אם את לא מתכננת לייזר ואת בהירה, קחי בחשבון שהשיערות מתכהות עם הזמן ואז תהיי חייבת להתמיד....
למה זה שאלה של נורמה?
אם זה מפריע לך....
תמיד כשניסיתי אותם התאכזבתי. מושקעים רק בפרסום. ביוטיקר גם יותר טובים וגם יותר זולים.
באופן כללי, אם את רוצה מוצרי סופרפארם יש מקומות זולים כמו ליאור עדיקה בירושלים, או חנות עודפים שיש שם אחרי מחנה יהודה, מביאים מותגים בזול.
לגבי ביוטיקר-
מייקאפ- הבנתי שהמייקאפ של ביוטיקר *שבא בטפטפת* ממש אחלה, יש עליו הרבה ביקורות טובות. החיסרון- שאין הרבה גוונים.
אייליינר טוש/דיפ של ביוטיקר- אייליינר רגיל וממש עמיד. סה"כ מומלץ. (לא לקנות את הדו"צ שבצד השני יש חותמת הוא לא ממש טוב)
קונסילר- לא כדאי של ביוטיקר... גרוע. אולי תנסי של מייבלין? (הקונסילר הכי מומלץ ששמעתי עד היום זה של NARS אבל הוא יקר)
ברונזר- המינרלי אחלה. הם גם הוציאו איזה 8 גוונים... אם את מתכוונת לברונזר סטיק אני לא כל כך יודעת אבל נראה לי בסדר.
אודם- האודמים שלהם באמת סבבה, רק תשימי לב שהאודם היחיד שלהם שעמיד באמת זה הנוזלי מסדרת FIXX.
אני יכולה להגיד לך שאם את מחפשת משהו זול ובאיכות נורמלית אז תנסי את של essence,
ומעבר לזה יש הרבה חברות ולא ניסיתי את כולן אבל יודעת שהפופולריות ביותר הן מייבלין ולוריאל.
פליז תעזרו לא יודעת מה לעשות
מצד אחד זו תקופה מכוערת עד שגדל מצד שני זה הרבה כסף
הבנתי שיש פורום בנות פעיל
אבל אין לדעת איך מגעים אליו....
הכי הרבה תעשי ביבי ליס בקצוות שחלק
או בטוסטר המיוחד (וויבר ) שעושה גלים מושלמים
או תעשי אסוף.....
אני ממליצה לך לשקם את השיער ולתת לו להיות טבעי
אני חושבת שתלתלים זה מהממם.