שבוע טוב אימהות יקרות . אני רוצה לספר לכן משהו שקרה לי היום וממש טלטל אותי . הבת הגדולה שלנו רבה עם אחותה , שקטנה ממנה ב-5 שנים . יש לציין שהבת הקטנה יצאה לגמרי מכלל שליטה כמה פעמים בשבת ושאובייקטיבית היא היתה ממש קשוחה עם כולם . בשלב מסוים הבת הגדולה צעקה לעברי 'היית חייבת להוליד את ילדת הזבל הזאת ?' . אחר-כך שמעתי אותה מדברת עם אחיה ואומרת לו שמאז שאחותה ההיא ( זאת שהיא רבה איתה ) נולדה , 'נהרסו לה החיים' , ושעדיין 'אבא ואמא ממשיכים להוליד עוד ילדים כאלה' . ( אחרי הילדה ההיא יש עוד ילד יותר קטן , בן 4 . ואני עכשיו בהריון נוסף ( הריון חמישי ) , שחיכינו לו הרבה מאד זמן . עכשיו כדי שתקבלו קצת רקע , הילדה הגדולה באמת עברה משבר גדול שהסממנים הראשונים שלו התחילו אחרי שאחותה ההיא נולדה . לקחנו אותה לטיפול במשך הרבה מאד זמן ( כמה שנים ) והיום היא בכללי נראית לנו במקום טוב ב'ה . כשסיפרנו לה על ההריון היא הגיבה עם הרבה שמחה . בכללי היא ואחותה רבות הרבה אבל בסך הכל גם משחקות הרבה ביחד והן עם קשר מיוחד בחלק מהזמנים . אבל כנראה שמתחת לפני השטח היא עדיין קושרת תחושות פנימיות לא טובות שיש לה לבואה לעולם של אחותה . והיא גם בכללי כנראה לא מסתדרת עם מספר הילדים שיש לנו והייתה מעדיפה שיהיו פחות . היא ילדה תחושתית שזקוקה למרחב ולשקט וזה קצת חסר פה . אנחנו משקיעים בה ובאחים שלה את כל כולנו . אנחנו אוהבים את הילדים שלנו מאד , על אף שלפעמים זה מגיע עם הרבה אתגרים . והייתה כמיהה גדולה כל-כך להריון הזה . ועכשיו התחושה שלי היא שהכל היה טעות חלילה ושהיה עדיף מעט מאד ילדים מאשר להגיע למצב שבו יש לנו ילדה שגדלה במשפחה ברוכת ילדים ( ? ) מבחינתה , ושלא טוב לה עם זה . כתוצאה ממה שהיה יום , אני נמצאת כרגע בחלישות דעת גדולה . אני גם מרגישה שאני צריכה ורוצה לדבר עם הילדה הגודלה , לשמוע אותה באופן עמוק וכו ... אבל אני כל-כך פגועה שאני חוששת שזה יעשה יותר נזק מתועלת . גם המינוחים 'היית חייבת להוליד' או 'אבא ואמא ממשיכים להוליד' ממש צרמו לי . זה הרגיש לי מאד לא צנוע ומכובד ( היא יודעת איך ילדים באים לעולם ) . ועוד משהו כדי להיות לגמרי פתוחה איתכן , יש לי גם חלום לעוד ילד נוסף . אני כבר ממש בסוף חלון ההזדמנויות מהבחינה הזאת . וכל הזמן מחזיקה בראש שפרה פרה , שקודם נראה איך הולך לכולנו עם הלידה הקרובה ורק אז , כעבור זמן משמעותי של הסתגלות , נראה אם זה בכלל אופציה וכו ... ושחוץ מזה ה' מחליט ובכלל לא בטוח שזה עדיין יהיה אפשרי וכו ... אבל אם אהיה כנה ממש , זה כן נמצא איפשהו בפינה מהראש , וכמובן שמשפטים כמו מה שהיא אמרה היום קשים לי גם בגלל שהם לכאורה מרחיקים את החלום ההוא . תודה למי שקראה . יצאה לי פריקה ממש חשופה, בבקשה תהיו רגישות וטובות איתי . תודה אהובות .
ניק אנונימי לפורום "אימהות, השלב הבא".
הסיסמה אצל המנהלות. רק ניקיות מוכרות יקבלו את הסיסמה.