למה? ככה זה, אנחנו לא יכולים למחוק את הגירסא דינקותא ששטפו לנו בה את המח כשהיינו דף חלק, מה שכתבו על הדף שלנו לראשונה-כשהיינו רכים בשנים-ישאר איתנו לנצח, גם אם לא נדבר דוסית בפןעל, נדבר אותה בלב אלא
אני דוברת גם " דתלשית" כשפה שניה (אגב, הייתי כאן בפורום ודברתי אותה במידה רבה עוד לפני ההתדלשות, כשלא העליתי בדעתי שיום אחד זה באמת יקרה, גם אז דברתי "דתלשית"- בלב)
השפה שאני לא דוברת היא "חילונית" אני כ"כ לא שייכת לעולם החילוני, לא חיה את התרבות הזאת וגם בפועל חיה בסביבה דוסית והכל ממשיך בדיוק
אותו דבר, הדבר היחיד שהשתנה הוא בפרקטיקה- בשכל, ברגש- בלב- אני דוסית ולנצח אשאר כזו (כן, אני יודעת שהפרקטיקה זה בתכלס מה שמגדיר אדם כדתי או לא, אבל בכז- זה קצת מורכב להגדיר את עצמך חילוני (סליחה, דתלש, כי זאת שפה שונה מאוד) ולהרגיש ככ דתי)
אוי טאטעעע
אגב, את ההודעה הזאת כתבתי בהמשכים כי בעלי היקר והדוס טרור נכנס בדיוק באמצע (הוא יודע שאני לא שומרת כלום אבל אני לא נוהגת לעשות לו את זה בפרצוף) (ועוד פעם כי פיצקולינו שלי בכה😆) ואת ההמשך כתבתי כשמיכה על ראשי שמא ההורים שלי יכנסו פתאום כי פיצקולינו לא נותן לי לרשום רק עם הפלא' ויד אחת מתחת לשמיכה
ו-כיף שיש אתכם לפרוק קצת❤️
אם זיהיתם אותי אשמח לעדכון