כ"ג באדר תשפ"א 22:11מובי דיקלחייך
ספר צנוע או לא? לא ממש הבנתי מויקפדיה ולא רוצה לעשות לעצמי ספוילרים( בכללי אם למישהו יש המלצה על ספרים קלאסיים צנועים אני ממש אשמח)
כ"ג באדר תשפ"א 23:00לא זוכרת 🤷‍♀️חן,
באופן עקרוני אני גרועה בלזכור את זה על ספרים (וסרטים)
אבל ממליצה לך לקרוא
סתם כי הוא יפה
ונוגע
והוא לא בהכרח קל לקריאה וזורם
אבל הוא יפה
ב' בסיוון תשפ"א 22:51ניסיתי לקרוא אותו פעםאמממאחרונה

ולדעתי הוא היה משעמם.

אבל זה היה מזמן די אז אולי היום זה יהיה לי יותר מעניין...

בנוגע לצניעות לא נראה לי יש בעיה ובכללי לא זכור לי שבספר יש בנות...

עוד שרשורים מהפורום

ג' תמוז 10:10מנוע בינה מלאכותית לבדיקת תכנים של ספריםווקי טוקי

הי חברים, יצרתי Custom GPT שיבצע בדיקה לתוכן (סרטים, סדרות וספרים) ויתן המלצה האם זה יכול להתאים למשפחה תורנית. 
הדגש הוא בעיקר על חיפוש בעיות הקשורות לצניעות, זהות מגדרית וכדו'. 
מוזמנים להשתמש: 
ChatGPT - בודק התכנים המשפחתי

כמובן שיש להשתמש בזהירות, כי הבינה המלאכותית טועה לפעמים, אז לא לקחת את ההמלצה כתורה מסיני.

ג' תמוז 19:21וואו זה אדיר. תודה!שואלת12
ג' תמוז 20:13בשמחהווקי טוקי

אם יש לכם מנוי ל-ChatGPT אז מומלץ להשתמש במודל o3 כדי לקבל תוצאות מדויקות יותר.

ד' תמוז 12:57הוא מסוגל לראות את הסרט?נקדימון
ה' תמוז 14:31לא, הוא מספק מידע על בסיס מה שמופיע ברחבי הרשת.ווקי טוקיאחרונה
י"ב בסיוון תשפ"ד 21:03די!!! זה המקום!!! אנשים כנסו, זה בול בשבילכם!!!!ימח שם עראפת
שימו ♥️! אני פותח בזאת תחרות כתיבת סיפורים בנושא - הר הבית

אתם הנוער!!! יחד עם פורום פרוזה וכתיבה חופשית!

כ"ו אייר 23:15"אל תירא כי חי הנוער חי וער חשמונאי"דורין השמיני
כ"ו אייר 23:46וואו אחי, אתה בדיליי של שנה אחת בלבד, מהיר!ימח שם עראפת
כ"ז אייר 11:25שמתי לב פשוט עכשיו הפורום חזר והיה לי משעמםדורין השמיני
כ"ז אייר 14:13ימח שם עראפתאחרונה
י"א באייר תשפ"ד 00:32ספרים דיגיטלייםדם סגול
יש למישהו ספרים חרדיים בקובץ פידיאף?
ד' באדר א תשפ"ד 13:58סיפור על תנור שכונתי וגניבת היונים מהסיר.shl_p
שלום רב,

אני מחפש סיפור על תנור שכונתי בו שמו כל שבת את החמין (כל השכנים). הממונה על התנור היה טועם מפה ומשם בכל פעם. בשבת חתן אחת - שמו סיר חמין עם יונים ממולאות והממונה על התנור גנבן.

מישהו יודע להפנות אותי למקור?

תודה רבה

י"ב בסיוון תשפ"ד 21:04זה מופיע בספר אלנקםימח שם עראפתאחרונה
ספרו של עזרא יכין
ט"ו בשבט תשפ"ד 20:05איך זה שיש רק 2 חנויות קומיקס בכל הארץ!??!יואב גל
גמרו לי על החיים עם המחירים שלהם
כ"ב באייר תשפ"ד 11:54❤️יואב גלאחרונה
אני מדבר על קומיקסים מהחברות הגדולות (Marvel, DC)שמדפיסים בכמויות ואני קונה ספר שלהם ב150+ שקלים לפחות.
ט"ז בשבט תשפ"ד 11:01היייחסוי112

פתחתי קבוצת ווצאפ שאני שולחת בה כל שבוע פרק  מספר שכתבתי אני ממש אשמח אם תכנסו, תקראו , ותהנו.

זה ספר פנטזיה לנוער אבל גם אם אתם לא מתחברים לזאנר אני אשמח אם תפיצו את הקבוצה לאנשים שאתם מכירים וכן אוהבים

הרבה יותר מאגדה🥹🥰🫥🥵🤧

פרסומת
י"ב באלול תשפ"ג 13:25לנצח את המוות – להביט אל עולם "האין סוף" הכיצד?צדוק קרויז

לנצח את המוות – להביט אל עולם "האין סוף" – לפגוש את ה"אמת הנצחית" בעולם הסופי, הכיצד? 

האם למודע או לשכלנו יש אפשרות להביט לתוך עולם ה"אין סוף" -  העולם העצום ופלאי הזה?
 האם יש באפשרותנו להיעזר ולעשות מעשה בחיינו בעזרת התת מודע, כדי לפגוש את ה"אין סוף" (בורא כל העולמות)? 
עד היכן אנו יכולים להיעזר בתת-מודע מתת אלוה, כדי לפגוש את האלו-הים בכבודו ובעצמו?
עד היכן אנו יכולים להגיע, כדי להגשים את המיסטיקה – הדבקות בבורא כל יכול?
מה האמצעים העומדים לפנינו שבעזרתם נוכל להפעיל את התת-מודע למעננו על פי רצוננו ותודעתנו?
תשובות על כל שאלות אלה ויותר תמצאו בספר: "ניצחון החיים את המוות"© כל הזכויות שמורות למחבר: ד"ר צדוק קרויז *  Dr. Zadok Krouz. הספר ישלח חינם! לפונים באמצעות האתר\ או לפי פנייה להוצאה. דמי משלוח ואריזה ישולמו ע"י המזמין. 
Dr. Zadok Krouz   צדוק קרויז 

Dr. Zadok Krouz, a great-grandson of the first Chief Rabbi of Haifa, Rabbi  Baruch Marcus הרב ברוך מרכוס זצ"ל, was born in Jerusalem in 1953. In his youth, he studied in various `yeshivoth` in Israel and U.S.A.. He later enlisted in the army, where he served in a combat engineering unit.  There he was injured and lost his eye.

His academic career began at the Hebrew university of Jerusalem, where he obtained a master`s degree, `cum laude`. He also studied Religious Philosophy in association with Columbia University of New-York, where he obtained a doctorate.

He studied psychology and the philosophy of education at Tel-Aviv University, where he also completed a teachers` training program and Gestalt training program. 
Dr. Krouz served as a lecturer at New York`s Yeshiva University and at the Teachers` Training College in Brooklyn. He has publishedלנצח את המוות – להביט אל עולם "האין סוף" – לפגוש את ה"אמת הנצחית" בעולם הסופי, הכיצד? 

האם למודע או לשכלנו יש אפשרות להביט לתוך עולם ה"אין סוף" -  העולם העצום ופלאי הזה?
 האם יש באפשרותנו להיעזר ולעשות מעשה בחיינו בעזרת התת מודע, כדי לפגוש את ה"אין סוף" (בורא כל העולמות)? 
עד היכן אנו יכולים להיעזר בתת-מודע מתת אלוה, כדי לפגוש את האלו-הים בכבודו ובעצמו?
עד היכן אנו יכולים להגיע, כדי להגשים את המיסטיקה – הדבקות בבורא כל יכול?
מה האמצעים העומדים לפנינו שבעזרתם נוכל להפעיל את התת-מודע למעננו על פי רצוננו ותודעתנו?
תשובות על כל שאלות אלה ויותר תמצאו בספר: "ניצחון החיים את המוות"© כל הזכויות שמורות למחבר: ד"ר צדוק קרויז *  Dr. Zadok Krouz. הספר ישלח חינם! לפונים באמצעות האתר\ או לפי פנייה להוצאה. דמי משלוח ואריזה ישולמו ע"י המזמין. 
Dr. Zadok Krouz   צדוק קרויז 

Dr. Zadok Krouz, a great-grandson of the first Chief Rabbi of Haifa, Rabbi  Baruch Marcus הרב ברוך מרכוס זצ"ל, was born in Jerusalem in 1953. In his youth, he studied in various `yeshivoth` in Israel and U.S.A.. He later enlisted in the army, where he served in a combat engineering unit.  There he was injured and lost his eye.

His academic career began at the Hebrew university of Jerusalem, where he obtained a master`s degree, `cum laude`. He also studied Religious Philosophy in association with Columbia University of New-York, where he obtained a doctorate.

He studied psychology and the philosophy of education at Tel-Aviv University, where he also completed a teachers` training program and Gestalt training program. 
Dr. Krouz served as a lecturer at New York`s Yeshiva University and at the Teachers` Training College in Brooklyn. He has published various articles.

The Victory of Life over Death

מאת: ד"ר צדוק קרויז. מחיר: חינם!  נושא: פילוסופיה קיומית – תכלית האדם בעולם. סוג כריכה: רכה. מספר עמודים: 339. יצא לאור ע"י: עם-עד. מצב הספר: חדש. 

ספר זה הוא פרי מחקרו המעמיק של ד"ר צדוק קרויז בשנים 84-96 בתחום האמונה הקיומית של האדם – מערכת הגומלין בין האדם ולבין אלו-היו בהשגת הייחוד הנצחי בחיי היום-יום.

עיקרו של ספר זה הוא הגות אקזיסטנציאליסטית דתית. הספר דן על מקומו של האדם ביקום, על התנאים לפגישת האדם את אלו-היו,  ועל תכלית האדם בעולמו.

הספר מהווה צעד קדימה בדוקטרינה הפילוסופית-אקזיסטנציאליסטית-דתית בהכרת נפש האדם, המלמדת לחשוב מחדש על מטרותיו הנפשיות-קיומיות של האדם ולפתח הרגשת משמעות ותכלית לחייו. במקום שהפילוסופיה האידיאליסטית והפסיכואנליזה הוכיחו אוזלת יד בבעיות העכשוויות של האדם, באה התפיסה האקזיסטנציאליסטית-דתית בדרך המחשבה הגלובלית-הרמונית וחסידית, לתת פתרונות לשם הגשמת תכליתו של האדם בעולם והיא: ניצחון החיים את המוות, גרירת ממלכת הנצח אל זמן העולם הזה כדברי ריה"ל.

הספר עוזר לקורא בו להגיע לרמת מודעות עצמית רחבה ומעמיקה יותר. מודעות לרגשותיו, לגופו, למחשבותיו ולסביבתו. מעודד להיות מודע לצרכים האמיתיים ולפתח מיומנויות לספק אותם מבלי שהוא יפגע באחרים. הספר עוזר לקורא בו ליצור מגע מלא יותר עם התחושות שלו ומלמד אותו להריח, לטעום, לגעת, לשמוע ולראות.  כמו כן, מלמד את הקורא לעודד בהתנסות בכל האספקטים של עצמו ומנחה אותו לקראת מיזוג החלקים המנוגדים שבאישיותו. הספר מנחה את הקורא לקראת התבגרות כלומר, לקראת לקיחת אחריות להתנהגות האדם ולתוצאותיה.

הספר מיועד לשמש מורה דרך לקורא, דרך השתלשלות הדרגתית ועקבית המוליכה בהכרח לניצחון החיים על המוות , כפי שייצג פראנץ רוזנצווייג, הפילוסוף הקיומי, שחי בתחילת המאה, בחייו ובכתביו. 

הספר הינו אספקלריה של חיי המחבר בהתמודדותו עם המוות במערכות ישראל. 

צדוק קרויז - המחבר

ז' באב תשפ"ג 01:57עבודה 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

You may like

פיקוד העורף