ה' באב תשע"ט 22:02מר לי מאוד אבי שבשמייםהייתי חוזרת

בוכה

עוד שרשורים מהפורום

ט"ז בסיוון תשפ"ג 17:36..אנונימי (פותח)

זה מבאס אותי

אוףףף.

י' בסיוון תשפ"ג 13:00יתכן שהפורום הזה נטוש?!?אנונימי (פותח)
כ"ד באייר תשפ"ב 16:27חייבת עזרהנפשי ערגה
איך קוראים למורות של שכבת יא?? דחוףףףףףףף
י"ח בתשרי תשפ"ג 10:17השנה?אנונימי (2)אחרונה

ג' בכסלו תשפ"א 21:19איזה טוב השם!איזה טוב השם!
כבר קבענו פגישה רביעית ב"ה!
לא מובן מאליו בכלל..
תודה להקב"ה שמוביל אותנו צעד אחר צעד..
שמוביל אותי לאיש שלי- לזיווגי ההגון..
אני מצליחה להיות אני
ברוך ה'. זה כל כך לא מובן מאליו.
מרגישה בנוח להביא את עצמי. לא מנסה להסתיר חלק ממני.
וזה כיף, זה משמח, זה בריא.
לומדת לקבל את עצמי באהבה
שלא כל טעות או חוסר תגובה מצידו, זה אומר שהכל נגמר והלך הכל
אפשר לשחרר. הכל בסדר ב"ה, הכל בשליטה של הקב"ה
בתמימות הוא לא ענה. לא בכוונה או במחשבה שלילית עלי..
ה' תכוון אותי בבקשהה!!!
להמשיך??
הוא נראה בחור טוב וטוב לי איתו
ב"ה
אבל הקטע של המשפחה..
מה עושים?!

ממה שאני חשבתי, זה שלבעלי יהיה משפחה חמה ואוהבת וזה ישלים את הפערים של מה שהיה לי במשפחה.. את החסכים.
כי גם לי המשפחה זה לא המקום הכי וואו והכי אוהב ותומך. אז כאילו גם להיכנס למקום כזה?
השאלה אם זה המקום.
אם היא אישה נעימה ואוהבת ורכה
או ביקורתית ולחוצה.

וגם עד כמה זה השפיע עליו- מה ההשפעה וההשלכות של מה שהוא עבר - הגירושים של ההורים, לחיות בלי אבא. איך החסך הזה השפיע עליו בחיים ? ביטחון, יציבות וכו'..

וגם בא לי להרגיש שהוא חושב עלי מעבר. שולח הודעות סתם ככה ולא רק כי צריך לקבוע..
אני אגיד לו את זה נראה איך הוא יגיב. זה חשוב לראות מה הוא עושה עם המידע..
כמה הצרכים שלי חשובים לו.
ה' בכסלו תשפ"א 18:43תודה לה'איזה טוב השם!
הוא כזה חמוד ומקסים. וגם שלח הודעה עם סמיילי אז בכלל.
חמוד..
אחרי שדיברתי איתה פתאום זה קרה להפתעתי.
מרגישה טוב איתו
עם עצמי ועם משפחתי קצת פחות
קשה לי עם **** שהוא ככה. כאילו מה?! זה מעצבן. תהיה נורמלי יואוו. איך אפשר להכיל את זה..
גם איך מספרים על זה
וקשה לי עם המריבות שלהם. קשה לי עם חוסר ההבנה שלהם. עם האווירה הזאת.
מרגישה שאני לא מחבבת את המשפחה שלי ומרגישה לא בנוח להכניס לשם מישו
וגם את איך שאני מגיבה לדברים
שכאילו אני נהיית עצובה מכל מיני דברים שקורים בבית ופתאום מרגישה חוסר ערך כשההורים רבים או שהוא עושה מעשים כאלה או שהיא מתנהגת בצורה כזאת והאח השני שמתעצבן
כאילו בחייאת, מה הלוז.
וכאילו זה שאני לא שלמה עם זה ומתביישת בזה זה עוד יותר מבאס , כי אני רוצה להיות בטוב עם החיים שלי ולשדר את זה לבחורצ'יק.
אני מרגישה שזה תלוי בהסתכלות שלי.. בפרשנות.
כל דבר שהוא עושה שהוא מוזר אני ישר נחלשת וזה מוריד את כל המצברוח
או כל דבר שהיא עושה
או כל מריבה של ההורים
וכדי לשמוח ולהירגע אני רוצה לפרש את זה כמשהו מדוייק. שזה לא סתם קרה וקורה אלא זה מדוייק מהקב"ה וזה מה ש*צריך* להיות.
כן כן זה מה שצריך להיות בדיוק.
וזה לא טעות. זה מדוייק.
כל דבר שקורה כאן הוא מדוייק לי. לחיים שלי, למסלול שאני צריכה לעבור, כדי להגיע לזיווג שלי.
והאיש שלי ירצה אותי בדיוק ככה.
זה מה שהפך אותי לכזאת מדהימה ומיוחדת ובעלת רגישות ומידות טובות. אין לי מה להתבייש. אם מתביישים זה אומר שאולי יש כאן טעות. אבל אין מה להתבייש כי אין כאן שום טעות. זה רצון ה'.

וכאילו המשפחה שלו נשמעת לא המשפחה הכי בריאה שיש, אבל זה לא שהמשפחה שלי מושלמת אז מרגיש לי יותר בנוח לשתף אותו בזה מאשר מישהו שהמשפחה שלו בריאה.
אבל להיכנס למקום כזה?
זה יעשה לי טוב?
זה נכון לי?
מספיק המשפחה שלי עם הקטעים שלה, להיכנס לעוד משפחה עם בעיות?
אני לא יודעת.
אני מאמינה בהקב"ה שכל מה שיהיה זה מדויק ולטובה. אם זה צריך להמשיך זה ימשיך ואם זה צריך להסתיים זה יסתיים בקרוב.
והכל בחסד וברחמים ללא שום ייסורים ועיכובים וחולאים רעים אלא רק בשמחה ובטוב לבב.

שיהא הכל נחת רוח אליך
ריבונו של עולם, את הטוב תקרב, את הרע תרחיק והטוב בעיניך עשה
עשה רצוני כרצונך

ה' בכסלו תשפ"א 18:52אז ככהאיזה טוב השם!
עין טובה.
קודם כל על עצמי!
כן על עצמי.
על מה שיש לי, על מי שאני, על המשפחה שלי. להבין שזה מדוייק ולחפש את הטוב.
מהסתכלות ופרשנות שלילית להסתכלות ופרשנות חיובית.
זה הסוד.
כי זה המציאות, זאת אני וזה המשפחה שנולדתי אליה.
אין טעות.
זה מה שצריך להיות. עם ההורים האלה, עם האחים האלה.
בואו נבין למה זה טוב. כי זה טוב! זה לטובה אמיתית!
הכל מושגח.

איזה כיף יוהוו.

במיוחד שכל הדברים האחרים נובעים מהזיווג. גדלתי דווקא למשפחה הזאת בשביל הזיווג שלי. ולמדתי דווקא שם בשביל זה. וכו' וכו'

אז אני רוצה לשמוח במשפחתי ובי
בואו נתחיל.
למה זה טוב?

ה' בכסלו תשפ"א 21:34איזה אלופה אני.איזה טוב השם!
אני אדם טוב עם לב טוב ומידות טובות. חייכנית ושמחה. יש לי עין טובה. רואה ומחפשת את הטוב. בחיים שלי, בעצמי, באחרים, בסיטואציות. מוצאת טוב.את ההשגחה. ממש משתדלת לחיות באמונה שהכל מדויק מאבא שבשמים לטובתי !! אין טעויות! מתחזקת באמונה. שהנה זה שהוא עוד לא ענה להודעה זה לא שקרה משהו. זה פשוט כי ככה הקב"ה ורצה. כנראה נכבה לו הטלפון, כנראה הוא לומד, כנראה הוא עוזר שם, כנראה שכח. יש סיבה וזה רצון ה'. וזה מדויק שזה ככה(:
ואני שמחה בזה.
ברגע שזה צריך להיות זה יהיה.
איזה מתוקה אני שככה אכפת לי מבן אדם אחר
מאיפה להתחיל?
אדם שמח וטוב לב, שתמיד המניעים שלו חיוביים וטובים, תמיד רוצה לעזור ושיהיה טוב. להרגיע את הרוחות, לקחת אחריות. להתקדם, להשפיע טוב, להאמין בטוב, לעשות, לפעול, לדייק.
יש לי אנרגיות חיוביות. אני מקשיבה קשב רב. יש לי ראש גדול. צנועה, ענווה. לומדת להבא. דנה את עצמי לכף זכות. רואה בעצמי את הטוב. יש לי כוחות אינסופיים. שיכולים להחיות!! יש לי רצון חזק. טוב. הערכה, אהבה אינסופית. הוצאה של כוחות מן הכוח אל הפועל. חיים של טוב . דאגה לזולת, ולצרכיו. דאגה לעצמי ולצרכיי. מודעות עצמית גבוהה. חיבור לעצמי. חיבור לבורא. פשטות, איזון. השתלמות. השלמה. למידה. חיזוק. אני לא מתייאשת אף פעם. מתחזקת באמונה וביטחון. מתייעצת. מתפללת. זהב.
ה' בכסלו תשפ"א 21:48רוצה להסתכל על עצמיאיזה טוב השם!
מנקודת מבט חיובית. ולהאמין שככה מסתכלים עלי. כן גם אם לא ענו לי להודעה.
זה קצת מתסכל שהוא לא ענה. תענה כבר יואו.
למה אני חסרת סבלנות?
כי זה מרגיש לי שהוא שם אותי בצד, שאין לו כוח אלי, שהוא חזר בו, שהוא שכח אותי, שאני סוג ב'.
וכאילו מה כבר הבעיה לענות ?
מה הסיבה.
אני מבינה את הקושי זה באמת מתסכל שלא עונים לך במיוחד שכאילו מה הבעיה.. הרי עניתי לו כמה דקות אחרי. אולי הוא נזכר בדברים שליליים עלי..

אבל מה הסיכוי נשמה. שככה תוך שניה הוא יחזור בו ולא יהיה לו כוח? הוא רוצה את הקשר חיים. הוא רוצה להמשיך כרגע. אז תנסי לפרש את זה בצורה חיובית כי זה האמת. גם פעם שעברה חשבת כלמיני מחשבות , ובסוף הוא ענה שהוא שכח. תדוני לכף זכות ותפרשי את זה לא לרעתך אלא לטובתך.. גם מתוך אמונה שזה רצון ה' וגם מתוך כך שזה מתמימות ולא מכוונה רעה.
יהיה לך יותר קל.

גם בנושא של המשפחה
יש כ"כ הרבה דברים טובים במשפחה שכל כך לא מובנים מאליהם. והכי קל ופשוט זה לשכוח מהם ולהסתכל על הרע. אבל זה סתם מבאס וזה פשוט שקר לעשות ככה.
תתמקדי בחיובי!!!
זה הרוב!
כן. וזה מדויק.
מה חיובי?
המחויבות להלכה, זה שגדלתי במקום די תורני, גיסות מדהימות, שפע של לקבל מה שאני רוצה, דאגה לצרכים הפיזיים, מטבח לרשותי, חונכתי במקום טוב, שכנים מדהימים, אמונה בה', מסירות נפש על מה שנראה כטובת הילדים, חינוך לעשיה בלי להתייאש, שנותנים לי לצאת עם בחורים משם, ו*****. יש צחוקים, יש אוכל, יש הקפדה על הלכה. יש **** חמודה שנהנות ביחד ב"ה. שמקבלים ממני ואני מכניסה כלמיני דברים לבית. חדר לבד. משופץ. נותנים לי עצמאות.

ה' בכסלו תשפ"א 21:53סהכאיזה טוב השם!אחרונה
יש להם לב טוב. הם רוצים את טובתנו גם אם יוצא להם לא הכי טוב.
גם אם הדרך שגויה. אבל זה מכוון.
נבניתי מזה ואני נבנית.
ב"ה.
רגישות, עומק, עין טובה, הערכה של כל דבר, תשומת לב לפרטים הקטנים, רצון להתקדם, צורך באהבה ובחיבור , חיבור לה', בריאות ודיוק בחיים.
ברור לי שזה מאיך שגדלתי.
מודה על זה. גם על הקשיים.
ג' בכסלו תשפ"א 21:41אממ. אני עוקבת על הפורום הזה. זה בסדר מצידך?עשב לימון

ג' בכסלו תשפ"א 21:49אממ. אני עוקבת על הפורום הזה. זה בסדר מצידך?עשב לימוןאחרונה

כ"ז בחשוון תשפ"א 23:14אני שמחה וגם חוששתאיזה טוב השם!
שמחה שהיה טוב, שהוא רוצה, שאני רוצה.
מודה לך ה' שהייתי אני ומחוברת לעצמי. משוחררת ואמיתית.
וקצת מפחדת שיואו.
מה יהיה
הוא שלי או לא?
מה יהיה .. אני אהיה בטוב עם עצמי או לא
משו בתוכי רוצה שהוא ירצה
אבל יותר רוצה שהקב"ה יעשה כרצונו
פרסומת
כ"ד בחשוון תשפ"א 18:17איזה כיףאיזה טוב השם!
הוא שלח הודעה..שיואו=)
מרגש ממש!
גם נשמע מתחשב כזה שאכפת לו.
אני רוצה להיפגש. אני רוצה לדבר איתו.
יש לי רצון לזה
משהו חדש מתחיל
איזה יופי. ב"ה ממש(:תודה לה'. הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו!

רוצה לבוא נקיה
לבוא בטוחה
בטוחה בטוב שלי. בטוחה ברצון שלי. בטוחה שאני באה עם עצמי ושאין לי שום צורך לרצות אותו.
להביא את עצמי בפשיטות, בלי חכמות. כמו שאני. מה שאני מרגישה, מה שאני חווה, עם איך שאני בפגישה. זה הכי טוב, זה מה שצריך להיות. זה המצב וזה הסיטואציה וזה טוב.

בנקיות
בעין טובה
בעיקר על עצמי
גם עליו.

עין טובה על עצמי, רואה אותי.
כן אני רואה וזוכרת שהיום התייחסתי ל**** בצורה מדהימה. ששיניתי צורת הסתכלות עליו. ממש השתדלתי והתאמצתי לראות את הטוב שבו, למצוא את הנקודות הטובות ולהעצים אותם, להתמקד בהם ולהסתכל עליהם בזכוכית מגדלת.
לראות את החסרונות זה לא חידוש, לכולם יש וזה ידוע שזה קיים. זה הרגיל. החידוש הוא להתמקד בדברים הטובים, מה כן עשיתי, להעריך את עצמי על מה שעשיתי ולהתמקד בזה. ממש להעצים את זה להעריך את זה, להתפעל מעצמי. וואו איזה אלופה שככה עשיתי את זה. ואת זה. ואת זה.

איזה אלופה אני שממש חשבתי מה אני יכולה לשנות ביחס שלי ל**** כדי שהוא יתקדם , כדי להגיע אליו ולגרום לו לרצות להשתתף
איזה אלופה אני שחזרתי הביתה אחרי מלא זמן והכנתי מרק למרות שהייתי שפוכה מעייפות
איזה אלופה אני שהלכתי ל*** ושיתפתי אותה. למרות שהייתי רעבה ביותר.
איזה אלופה אני שאמרתי לשי את התשובה למרות שלא הייתי צריכה.
איזה אלופה אני שעזרתי לנאו נאו עם להעתיק מהלוח והקראתי לו למרות שלא הייתי צריכה! גם על זה ששמתי לב בכלל, שהייתי אכפתית ועשיתי מהלך שלא מצופה ממני לעשות, מעצמי ומרצוני האישי! וגם על המהלך עצמו, על חשבון ההפסקה שלי עוזרת לילד בלי שחייבת. כי אכפת לי. כי אני רוצה לשמח אותו. זה עושה לי טוב על הלב.
איזה מדהימה.
כמה אכפתיות. כמה רצון לעזור. כמה ראייה של האחר וראיית צרכיו והשתדלות למען זה. לעזור במה שיכולה בשמחה.
מוצאת ומפלסת את דרכי אל הילדים שצריכים עזרה. בשמחה וברצון!
וואוו אני ממש גאה בעצמי, אני מדהימה ואלופה ותותחית !!!!!!
איזה מידות טובות, איזה הסתכלות רחבה, ראש גדול, כלליות!
ממש בעלת חסד עצום ורב!
וגם זה מחיה אותי, נותן לי משמעות, משמח אותי , אני רוצה בזה וזה מדהים ועצום.

איזה אלופה אני שאמרתי ל**** שהוא אלוף! ככה באמצע החיים בלי קשר לכלום. לשמח אותו, לעזור לו לראות את הטוב שבו. ואז גם לע**** ששאל בצחוק אם דיברתי אליו. וכן אכפת לי גם ממנו. הוא לא בשבילי סתם עוד ילד מהכיתה. הוא אוצר. הוא חשוב בעיני.
איזה אלופה אני שאמרתי ל**** דברים טובים ודיברתי אל ליבו שהוא ילד חכם וזה קטן עליו ותוך שניה הוא מסיים. בוא אני רוצה לכתוב לאמא דברים טובים, תראה איך אתה מתנהג יפה.
ככה מהלב שלי ללב שלו. בלי לאיים, בלי להבטיח הבטחות ונסיונות שכנוע.
בפשטות מה אני חושבת עליו ומה אני רוצה להגיד לו, מה שיעזור לעשות מרצון. מה שיחזק אותו.
וכן זה לא תמיד טבעי זה משהו שרוכשים, זה משהו שמנסים ומשתדלים מאוד לשים עליו את הפוקוס וזה לאט לאט נטמע ונהיה הרגל בע"ה.
איזה אלופה אני. ככה בלי שום סיבה מסוימת. כי אני אלופה.
כ"ד בחשוון תשפ"א 18:23אני אוהבת את עצמיאיזה טוב השם!אחרונה
אוהבת את הלב שלי
את הנשמה שלי
את התכונות שלי
את האמונה שלי
את הדבקות שלי
את החכמה שלי
את החיבוק שלי
אותי.
כ"כ מיוחדת ומדהימה ומהממת ורצויה וטובה!
כ"כ יקרה וחשובה ומתוקה ונעימה!
אוהבת אותי
אוהבת כלכך
אור גדול שאני
אור מאיר
אור חשוב ומשמעותי
שהקב"ה שם בעולם
אור שמאיר את האפלה
אור שצריכים פה בעולם
הנקיות והטוהר. הזכות.
איזה זכות להיות אני
להיות בחברתי
להקשיב לי
לשמוע אותי
הקב"ה רוצה אותי כאן, נוכחת, מדברת, משתפת, נמצאת.
עם כל הרגשות והמחשבות שיש בתוכי שהם מדויקים לי
כ' בחשוון תשפ"א 23:10כ"כ קל להגידאיזה טוב השם!

תכבדי את עצמך, גם אם ישלך חוסר ביטחון תכילי את זה, זה לא מוריד מהערך שלך. תאהבי את עצמך, את טובה כמו שאת, תהי מחוברת למה שאת מרגישה. אם את מרגישה חוסר ביטחון זה בסדר גמור בטוח יש לזה סיבה, תקבלי את עצמך עם החוסר ביטחון, שהחוסר ביטחון לא יוריד בעינייך מהערך שלך.

מה זה בכלל להיות טבעית.??

להיות תמיד בטבעיות שלך

תמיד חשבתי שזה להיות אני באידיאל.. זאת שמרגישה תמיד בנוח, שיש לה תמיד ביטחון, שאוהבת את עצמה, שיש לה כוחות, שהיא בטוחה שהיא מעניינת, שטוב לה עם עצמה.. זורמת כיפית, מדברת, חלק מהשיחה.

מבינה לאחרונה שלהיות טבעית זה להיות מחוברת למה שאני מרגישה. לקבל את זה שאני מרגישה לפעמים חוסר ביטחון, או פחד, או אנרגיות שליליות. לקבל את זה, להכיל את זה. לתת לזה מקום בתוכי. לא לדחות את זה. זה מה שאני מרגישה ויש לזה סיבה! לכבד את עצמי עם הרגשות הטובים והפחות טובים.

כ"א בחשוון תשפ"א 21:00המשךאיזה טוב השם!

ומתוך הקבלה העצמית של הרגשות שקיימים בתוכי והזדהות עימם, אני יותר טבעית, יותר מחוברת לעצמי, יותר עם ביטחון ומרגישה בנוח!

איזה כיף זה להיות בנחת. איזה ביטחון זה.

להיות בנחת עם לדבר עם אנשים. מה אני מרגישה?

כן, כן. גם הרגש של הלחץ מה אני הולכת להגיד לה, זה רגש. רגש של פחד ולחץ. זה לגיטימי מעצם זה שזה קיים. כי זה מה שאני מרגישה. 

היום הייתי ממש בנחת. וואו באמת איכות חיים. קפיצת מדרגה. ב"ה!

הגעתי לשם, ראיתי את *** ולא הכרחתי את עצמי להתלהב או להילחץ. פשוט הרגשתי מה אני מרגישה. לא "חשבתי" מה להגיד, אלא הרגשתי מה אני מרגישה. גם כשדיברתי איתה ועם *** אז הייתי בנחת הזאת. כשהא באה לשבת לידי תמיד הייתי נלחצת, עכשיו אני צריכה לרצות אותה, לספק את צרכיה, אבל היום ממש הייתי בנחת. בטוב ב"ה. מה אני מרגישה? איזה כיף שהיא יושבת לידי. בא לי לדבר איתה. זה נחמד. הכל בנחת. לא צריך להמציא עכשיו מה להגיד, אלא לרצות לדבר. כשיש רצון, אז זה בקליל ובזרימה. ואם אין רצון זה גם טוב. לא צריך לרצות בכוח. אין עניין.

וגם עם *** הייתי טבעית ובנחת.

וגם עם ה**** , באמת שאפו לי. לא היה לי רצון להתייחס אליה. תמיד הייתי עושה את זה מהכרח. כי צריך. להתחנחן. צריך לדבר איתה. אין מה לעשות. אז היום היה מה לעשות ב"ה, ובחרתי להקשיב לרגש שלי ולא להגיד לה שלום בכוח. פשוט לעשות מה שאני מרגישה לנכון ורוצה. אז המשכתי להתייחס אליו ולא אליה. גם אח"כ שישבנו בספסל עם י**** הייתי בטוב גם בשיחת טלפון, עשיתי מה שרציתי, וגם כשהיא באה לדבר איתנו לא הלחצתי את עצמי שאני חייבת לדבר איתה, להיות חלק מהשיחה, להגיד משו, להתעניין.. פשוט זרמתי עם ההרגשה שלי ונתתי לה מקום! 

זה פשוט איכות חיים ברמה!! תודה!

הלחץ הזה מוציא את כל החשק!

הכי כיף לרצות באמת, בלי לכפות את הרצון! או את המעשה (בדברים כאלה- שעושים אותם לפי הרצון)!

כ"ב בחשוון תשפ"א 13:59הכי כיףאיזה טוב השם!

הכיף כיף זה לעשות כי רוצים!

כן! אני מדברת איתו כי אני רוצה

כי יש לי רצון לדבר איתו

אני מרגישה רצון \ צורך לדבר איתו.

לא כי "צריך" לדבר איתו כדי שהוא לא "יחשוב" ש וכדי לא "לצאת" כזאת וכזאת

אלא כי יש לי רצון לכך! הרצון שלי נמצא שם!

איזה כיף זה לפעול לפי הרצון! להקשיב לתחושות הפנימיות! 

עצם זה שמקשיבים, גם אם בוחרים שלא לפעול על פי זה , זה ענק.

אני רוצה כבר וודאות.

רוצה שהוא יברר עלי, שיחזיר תשובה.

כן אני רוצה.

זה מתעכב..

לא לחינם. רק לטובה.

יש בזה משהו בהמתנה הזאת, בחוסר וודאות הזאת. קשה לחכות. מה התשובה?

ויש בזה גם משהו טוב

כ"ב בחשוון תשפ"א 21:46אז הוא בירראיזה טוב השם!אחרונה
כן הוא בירר עלי אצלן. מרגש ממשש.. והוא גם שמע דברים טובים..ככה הוא אמר.
התרגשות שיאא
איזה כיף לשמוע שהוא שמע דברים טובים! שיש לי חברות טובות שמה שיש להן להגיד זה רק דברים טובים שהן רואות בי!!! פשוט משמחחח
וגם שהוא מרוצה ממה ששמע, שזה נשמע טוב מבחינתו

ופתאום התחושה הזאת מבפנים
הפרפרים בבטן
וגם הלחץ
מה יהיה
מה הוא יחשוב עלי
איך אני אהיה בדייט? משוחררת ? בטוב עם עצמי?
או בלחץ שאני לא מספיק טובה, בתחושות כואבות שאני לא טובה כמו שאני.
כאילו מצד אחד זה לחוות את התחושות גם אם הן קשות
ומצד שני זה להרגיש חוסר ביטחון שזה מה שאני מרגישה, זה מוריד לי את הביטחון.

ניראה לי.

אני רוצה לחשוב חיובי ולשים בצד את החששות, פחדים. כאילו כן לתת להם מקום, אבל מקום קטן..
מרגישה שעושה לי יותר טוב פשוט להאמין בטוב. להגיד לעצמי שאני הולכת עם הרצון שלי וזה יוביל אותי לטוב. ולהתפלל.
בקשר הקודם כל הזמן הייתי במחשבות, בבירורים, בשאלות..
וזה שאב ממני את כל הכוחות, זה היה לי לא נעים!
אני רוצה להירגע
כן.
להגיד לחששות אל תדאגו זה בסדר
יהיה טוב
נבוא עם הרגש , נקשיב לרצון ולתחושות
ניתן להם מקום
ואני בטוחה שזה יעשה לי טוב!
נבוא עם הרצון, ואת הפחדים אנחנו מכירים ושמים בנתיים בצד, זאת אומרת מכילים אותם והם לגיטמיים אבל לא נשאבים אליהם(:
כי יהיה טוב!
יכול להיות שהטוב יהיה בזה שיהיו הרבה שתיקות כי זה מה שצריך להיות, מתוך החיבור לעצמנו
ויכול להיות שיהיה זורם
ויכול להיות שגם וגם
נחכה ונראה
בנתיים אין מה לצפות, פשוט לבןא עם הרגש-
הרגש שלי עכשיו זה שמחה גדולה , רצון להקים בית נאמן בישראל, ולבנות קשר עם הזיווג שלי.
בואו נראה אם זה הוא. בואו נרגיש, נהיה בפגישה.
מה אני מרגישה?
מה אני רוצה?
אני רוצה שזה ילך טוב עם מי שזה צריך ללכת ושזה לא ילך טוב עם מי שזה לא צריך ללכת
ומה שצריך ללכת ומה שלא צריך ללכת זה הקב"ה קובע
נבוא עם אנרגיות חיוביות שקיימות בנו. איזה כיף. דייט עם בחור שנראה טוב, שנשמע טוב, ושלומד בישיבה טובה
מדהים!
מקסימום הכרנו בחור נחמד והיינו עצמנו.

You may like

פיקוד העורף